Κατάρτιση στην ΟΤΕΑcademy με επιταγές από τον ΟΑΕΔ

Διαθέτοντας εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης και με την ειδίκευση στον τομέα της τεχνολογίας, η OTEAcademy, ως πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, συμμετέχει στη δράση κατάρτισης και πιστοποίησης ανέργων που εξήγγειλε ο ΟΑΕΔ σχετικά με την επιχορήγηση επιταγών κατάρτισης ή αλλιώς «training vouchers», για την πιστοποίηση ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ).

Η ΟΤΕAcademy συμμετέχει στο πρόγραμμα «Επιχορήγηση με επιταγές κατάρτισης (training voucher) της κατάρτισης και πιστοποίησης ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινω-νι
  • Συνεργάζεται με το ECDL - τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα.
  • Προσφέρει επιπλέον 20 ώρες ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευσης για σύνταξη βιογραφικού, προετοιμασία για την καλύτερη επιλογή εργασίας και εκπαίδευση για επιτυχή επαγγελματική συνέντευξη.
  • Οι 100 ώρες εκπαίδευσης πραγματοποιούνται σε περιβάλλον εκπαίδευσης, ό,τι πιο επίκαιρο, Microsoft Office 2007.
  • Είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός οργανισμός τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην Ελλάδα.
  • Διαθέτει σύγχρονα εργαστήρια και η πρακτική εξάσκηση γίνεται με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
  • Προσφέρει πολλά διαφορετικά τμήματα για μεγαλύτερη ευελιξία σε ώρες και ημέρες διεξαγωγής. Παράλληλα, υπάρχουν και ταχύρυθμα τμήματα που δίνουν τη δυνατότητα ολοκλήρωσης του προγράμματος σε ταχύτερο χρονικό διάστημα.
  • Η υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης ανέργων, εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, μέσω της συμμετοχής του σε ανοιχτούς δημόσιους διεθνείς διαγωνισμούς στο πλαίσιο του Ε.Σ.Π.Α. (παραγωγή ηλεκτρονικού υλικού εκπαίδευσης 20 μαθημάτων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη Ρουμανία).
  • Η συμμετοχή σε κοινοπραξίες - ενώσεις εταιρειών για την υλοποίηση έργων κατάρτισης προσωπικού φορέων του Δημοσίου ή του ευρύτερου Δημοσίου τομέα και για την υλοποίηση διακρατικών συνεργασιών με σκοπό την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού.
  • Η ανάπτυξη σύγχρονου εκπαιδευτικού υλικού, περιεχομένου & εργαλείων για τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών.
  • Η συνεργασία με κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο τους, για την πρακτική εξάσκηση των καταρτιζομένων, αλλά και την προώθησή τους στην απασχόληση.
  • Η ενίσχυση δράσεων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και στην ευρύτερη διάδοση της διά βίου μάθησης και της διά βίου απασχόλησης.
Αρθρο του Δημήτρη Λώλη*


Επαγγελματική εκπαίδευση: Εργαλείο στους δύσκολους καιρούς!

Η ΟΤΕAcademy συμμετέχει στο πρόγραμμα «Επιχορήγηση με επιταγές κατάρτισης (training voucher) της κατάρτισης και πιστοποίησης ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινω-νιών», επισημαίνει ο Δημήτρης Λώλης
Η επιλογή του Κ.Ε.Κ. στο οποίο θα γίνει η παρακολούθηση του προγράμματος είναι μια ιδιαίτερα σημαντική απόφαση, ιδίως στην παρούσα δύσκολη περίοδο που διανύουμε όπου τα εφόδια που αποκτούμε θα πρέπει να μας εξασφαλίζουν ότι είμαστε επίκαιροι και ανταγωνιστικοί.
Για τους επιτυχόντες που θα βρεθούν στη λίστα των δικαιούχων της επιταγής κατάρτισης, η ΟΤΕAcademy είναι η σωστότερη επιλογή γιατί παρέχει αποκλειστικές και μοναδικές επιπλέον υπηρεσίες που θα προσφέρουν μεγαλύτερη αξία στους ανέργους που ψάχνουν για δουλειά:
H OTEAcademy, μέλος του Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ, έχει αντικείμενο την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού με την παροχή πρωτοποριακών και αποκλειστικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Αναγνωρισμένος ως ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ελλάδα σε θέματα τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, η ΟΤΕAcademy αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη εκπαίδευσης των μεγαλύτερων διεθνών φορέων και ινστιτούτων τεχνολογίας, όπως η Cisco, η Alcatel - Lucent Enterprise, η Oracle και η Microsoft. Εχει εξασφαλίσει σημαντικές αποκλειστικές συνεργασίες και παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου που καταλήγουν στην αντίστοιχη πιστοποίηση και διεξάγονται από πιστοποιημένους εισηγητές με πολυετή εμπειρία.
Επίσης, η OTEAcademy είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο των 2 μεγαλύτερων διεθνών οργανισμών πιστοποίησης, της Prometric και της Pearson Vue. Προσφέρει όλες τις πιστοποιήσεις των 550 συνεργαζόμενων φορέων και διακρίνεται για το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της και τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό της.
Το Κ.Ε.Κ OTEAcademy ιδρύθηκε το 2005. Στις δραστηριότητές του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:
Περισσότερες πληροφορίες:
Στην ΟΤΕAcademy πιστεύουμε ότι η επαγγελματική εκπαίδευση (βελτίωση και αναβάθμιση υπαρχουσών γνώσεων και δεξιοτήτων ή η ανακάλυψη νέων ενδιαφερόντων για γνώσεις και δεξιότητες) είναι το καλύτερο εργαλείο για να ξεπεραστούν τα «δύσκολα» της εποχής.
Η εκπαίδευση ενηλίκων δημιουργεί ψυχολογία νικητή! Σε κάνει χρησιμότερο! Και προφανώς, προσθέτει αξία στην καθημερινότητά σου. Αρα, στους δύσκολους καιρούς, είτε είσαι άνεργος είτε έχεις μια ανασφάλεια για το μέλλον σου, η βελτίωση του γνωστικού σου αντικειμένου και των δεξιοτήτων σου χτίζει, δημιουργεί ευκαιρίες και εξασφαλίζει την εργασία του καθενός μας.
Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι ένας εργαζόμενος στις τηλεπικοινωνίες είναι πιστοποιημένος CISCO CCNA. Τo να διαβάσει, μελετήσει, εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί για το επόμενο επίπεδο, το οποίο είναι το CCNP, τον κάνει να νιώθει καλύτερα, πιο δυνατό, να διεκδικήσει περισσότερα για τον εαυτό του και για τη ζωή του.
Να πάρουμε ένα άλλο παράδειγμα. Εστω ότι κάποιος γνωρίζει Word, Microsoft 2007. Tο να μάθει Power Point, Excel ή Publisher και να ασχοληθεί λίγο με την παραγωγή και δημιουργία ιστοσελίδων πιστοποιώντας όλα αυτά, τον κάνει πιο επίκαιρο, διευρύνει τις ευκαιρίες του για επαγγελματική αποκατάσταση και κατά πάσα πιθανότητα και τις οικονομικές του απολαβές.
Μπορούμε να μιλάμε με παραδείγματα για όλα τα επαγγέλματα: ηλεκτρολόγος, πωλητής, γιατρός, μηχανικός, τηλεφωνική εξυπηρέτηση κλπ.
Ολα αυτά που συζητάμε για την εκπαίδευση ενηλίκων είναι πολύ σημαντικά, γιατί ζούμε σε έναν κόσμο που επαγγελματικά μεταλλάσσεται κάθε μέρα. Δουλειές καταργούνται και νέες ανακαλύπτονται και πάντα το ερώτημα παραμένει: «Εγώ, ο επαγγελματίας, πού βρίσκομαι;»
Στην ΟΤΕAcademy έχουμε εφεύρει ένα οπτικό εργαλείο για να δώσουμε έμφαση σε αυτά που πιστεύουμε. Αυτό είναι το γυαλόχαρτο! Εμείς θεωρούμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να μετατοπιζόμαστε και όχι να αλλάζουμε. Πρέπει να κάνουμε μικρά βηματάκια, καθημερινά, προς όποια κατεύθυνση ο καθένας από εμάς θεωρεί σωστή ή ότι του ταιριάζει. Το γυαλόχαρτο είναι ένα εργαλείο που όλοι χρησιμοποιούμε ή έχουμε χρησιμοποιήσει για να λειάνουμε επιφάνειες, να αμβλύνουμε γωνίες, να καθαρίσουμε παλιές μπογιές/σκουριές και να προετοιμάσουμε το «υλικό» μας (εμάς!) να δεχτεί τα καινούργια, αρώματα, χρώματα, βερνίκια, επαγγέλματα! Με άλλα λόγια, να είμαστε καλύτεροι κάθε μέρα!
* Ο Δημήτρης Λώλης είναι διευθύνων σύμβουλος της ΟΤΕAcademy

4.560 προσλήψεις σε Θεσσαλονίκη Σέρρες, Ημαθία


Στην πρόσληψη 4.560 ανέργων θα προχωρήσουν το προσεχές χρονικό διάστημα Δήμοι, Δημοτικές Επιχειρήσεις και Νομικά Πρόσωπα Δημόσιου και Ιδιωτικού Δικαίου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στις περιοχές Θεσσαλονίκης, Σερρών, Ημαθίας και Χαλκιδικής, μέσω τεσσάρων Μη Κυβερνητικών Οργανισμών.

Στην πρόσληψη 4.560 ανέργων θα προχωρήσουν το προσεχές χρονικό διάστημα Δήμοι, Δημοτικές Επιχειρήσεις και Νομικά Πρόσωπα Δημόσιου και Ιδιωτικού Δικαίου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στις περιοχές Θεσσαλονίκης, Σερρών, Ημαθίας και Χαλκιδικής, μέσω τεσσάρων Μη Κυβερνητικών Οργανισμών. Οι ΜΚΟ, προς το παρόν, απέσπασαν την έγκριση του υπουργείου Εργασίας και αναμένουν το «πράσινο φως» από το ΑΣΕΠ, το οποίο είναι αρμόδιο για την τελική έγκριση των θέσεων, ώστε, μετέπειτα, να καθορίσουν τις προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων. Η κατανομή των θέσεων ανά ΜΚΟ έχει ως εξής:
4.560 άνεργοι σε Θεσσαλονίκη Σέρρες, Ημαθία
  • Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ, 4.063 θέσεις,
  • ΑΜΚΕ «Aρσις», 397 θέσεις,
  • Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος, 80 θέσεις, και
  • Κέντρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων, 20 θέσεις.

Θεσσαλονίκη

Ο μεγαλύτερος αριθμός προσλήψεων θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη - 2.480 θέσεις στο σύνολό τους - και, συγκεκριμένα, στους Δήμους του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, πλην ΤΠΥ Δήμου Θεσσαλονίκης και στο υπόλοιπο της Περιφερειακής Ενότητας.

Το νέο προσωπικό θα κληθεί να υλοποιήσει έργα κοινωφελούς χαρακτήρα, όπως εκπαίδευση, μέριμνα και φροντίδα ευπαθών ομάδων, αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος.
Μεταξύ των Δήμων που θα απορροφήσουν το νέο προσωπικό περιλαμβάνονται οι Δήμοι Πυλαίας - Χορτιάτη (300 θέσεις), Νεάπολης - Συκεών (200 θέσεις), Παύλου Μελά (180 θέσεις), Αμπελοκήπων - Μενεμένης (150 θέσεις) και Καλαμαριάς (55 θέσεις).

Σέρρες

Χίλιες εκατόν δέκα προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στην Π.Ε. Σερρών για τη στελέχωση δώδεκα Δήμων και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι φορείς που θα ωφεληθούν με τις περισσότερες θέσεις είναι οι εξής: Δήμος Σερρών (270 θέσεις), Σιντίκης (135 θέσεις), Βισαλτίας (110 θέσεις), Ηράκλειας Σερρών (120 θέσεις) και Εμμανουήλ Παππά (100 θέσεις).

Ημαθία

Αναφορικά με τις 690 θέσεις που αντιστοιχούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, οι φορείς που συγκεντρώνουν την πλειονότητα των θέσεων είναι οι Δήμοι Βέροιας με 230 θέσεις, Νάουσας με 232 και Αλεξανδρείας με 210 θέσεις. Επίσης, εγκρίθηκαν δέκα θέσεις στο Κέντρο Στήριξης της Επιχειρηματικότητας Γυναικών - Εργάνη και δύο στον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού, Λουδία, Αλιάκμονα, αλλά και στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.

Το προσωπικό θα αναλάβει, μεταξύ άλλων, την υλοποίηση έργων κοινωνικής μέριμνας και φροντίδας, όπως η περιποίηση παιδιών που έχουν εγκαταλειφθεί.

Χαλκιδική

Στη Χαλκιδική εγκρίθηκαν προσλήψεις 280 ανέργων, οι οποίοι θα ασχοληθούν κυρίως με την υλοποίηση περιβαλλοντικών έργων, όπως ο καθαρισμός και φροντίδα χώρων πρασίνου, η αναδάσωση και πυροπροστασία, αλλά και η ενημέρωση του αγροτικού δυναμικού σε σχετικά θέματα.

Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει τους Δήμους Κασσάνδρας (60 θέσεις), Σιθωνίας (50 θέσεις), Αριστοτέλη (48 θέσεις) και το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης Γ.Ν. Χαλκιδικής (30 θέσεις).
Επίσης, θα προσληφθούν δέκα εποχικοί στο Κέντρο Στήριξης της Επιχειρηματικότητας Γυναικών - Εργάνη και δύο στον Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας και Βόλβης.

Ευκαιρίες για πρακτική άσκηση σε Αγγλία και Γαλλία


Εναρξη το προσεχές διάστημα ή το αργότερο το φθινόπωρο

Ευκαιρίες για πρακτική άσκηση σε Αγγλία και Γαλλία
Η πρακτική άσκηση αποτελεί για πολλές σχολές και τμήματα ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ αναγκαία προϋπόθεση για την απονομή πτυχίου. Ακόμα κι όμως, όταν δεν αποτελεί μέρος των σπουδών, είναι μία μοναδική ευκαιρία για έναν νέο να γνωρίσει την αγορά εργασίας και να διαπιστώσει πώς εφαρμόζεται στην πράξη το γνωστικό αντικείμενο των σπουδών του.

Το άνοιγμα των συνόρων σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, με συνέπεια την αύξηση της επαγγελματικής και εκπαιδευτικής κινητικότητας, διεύρυνε κατά πολύ τις ευκαιρίες που έχει ένας νέος να πραγματοποιήσει πρακτική σε όποια χώρα το επιθυμεί, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.
Μόνο σε Αγγλία και Γαλλία, δύο από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές οικονομίες, οι ευκαιρίες για πρακτική είναι πολλές. Το «Εθνος-Εργασία» παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα 18 θέσεις πρακτικής σε εταιρείες των δύο χωρών, τις οποίες μπορούν να διεκδικήσουν και Ελληνες υποψήφιοι.
Οι θέσεις απευθύνονται σε τελειόφοιτους ή απόφοιτους πανεπιστημιακών και τεχνικών σχολών (μηχανικούς, προγραμματιστές, σχεδιαστές, οικονομολόγους κ.λπ.) και στην πλειονότητά τους έχουν ημερομηνία έναρξης το προσεχές διάστημα ή το αργότερο το φθινόπωρο.

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
Θέση: Global Data Summer Internship 2012
Τόπος: London, United Kingdom
Ημερομηνία έναρξης: 25/6/2012 (για 10 εβδομάδες)
Εργοδότης: Bloomberg
Προϋποθέσεις: εμπειρία στην επεξεργασία δεδομένων ή στη χρήση Excel, επιθυμία ενασχόλησης με τις χρηματοπιστωτικές αγορές
Αιτήσεις: μέσω της ιστοσελίδας: www.junior-broker.com 
Κωδικός Θέσης: 50570
Θέση: Global Technical Support Summer Internship 2012
Τόπος: London, United Kingdom
Ημερομηνία έναρξης: 25/6/2012 (για 10 εβδομάδες)
Εργοδότης: Bloomberg
Προϋποθέσεις: καλή γνώση υπολογιστών (hardware και software)
Αιτήσεις: μέσω της ιστοσελίδας: www.junior-broker.com
Κωδικός Θέσης: 50569
Θέση: Technology & Innovation (Software) Summer Internship
Τόπος: Melbourn, England
Εργοδότης: PA Consulting Group
Προϋποθέσεις: πτυχίο μηχανικού υπολογιστών, γνώση ενός ή περισσοτέρων γλωσσών προγραμματισμού (C, C++, C#, Python)
Αιτήσεις: μέχρι 22/6/2012, μέσω της ιστοσελίδας:https://careers.peopleclick.com/careerscp/client_paconsulting/college/jobDetails.do?functionName=getJobDetail&jobPostId=5365&localeCode=en-us
Θέση: Undergraduate Systems Engineer Summer Internship
Τόπος: Bristol, United Kingdom
Διάρκεια: 3 εβδομάδες
Εργοδότης: Boeing
Προϋποθέσεις: τελειόφοιτος στη μηχανική, τα μαθηματικά ή τις τεχνολογίες πληροφοριών
Αιτήσεις: μέχρι 15/6/2012, μέσω της ιστοσελίδας: http://jobs-boeing.com/uk/bristol/society-of-women-engineers/jobid2430742-undergraduate-systems-engineer-summer-internship?ss= paid&ss=paid
Θέση: Software Test Engineer (Student Internship/Summer Placement)
Τόπος: Cambridgeshire, England
Διάρκεια: 12 μήνες
Εργοδότης: JAM Recruitment
Μισθός: 15.000-17.000 λίρες Αγγλίας ετησίως
Προϋποθέσεις: γνώση ανάπτυξης λογισμικού, γνώση Linux, πολύ καλή γνώση αγγλικών
Αιτήσεις: μέσω της ιστοσελίδας: http://www.vacancycentral.co.uk/j/permanent-fulltime-cambridgeshire/3-113601323/software-test-engineer-student-internship-summer-placement.html
Θέση: Software Development
Τόπος: London, United Kingdom
Διάρκεια: 20 Αύγουστος 2012 (για 4 εβδομάδες)
Εργοδότης: Sapient
Προϋποθέσεις: φοιτητής-τρια στην επιστήμη των υπολογιστών, στη μηχανική ή την τεχνολογία, στο προτελευταίο έτος των σπουδών του-της, προσόν η γνώση γερμανικών
Αιτήσεις: μέσω της ιστοσελίδας: https://sapient.taleo.net/careersection/84651/jobdetail.ftl?lang=en&job=99860
Θέση: UniCredit Summer Internship Program 2012
Τόπος: London, England/Munich, Germany
Εργοδότης: UniCredit
Προϋποθέσεις: προπτυχιακός φοιτητής-τρια στο τελευταίο έτος σπουδών του ή στο πρώτο ή δεύτερο έτος του μεταπτυχιακού του-της, ενδιαφέρον ενασχόλησης με τις τραπεζικές ή χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες
Αιτήσεις: www.accessunicredit.eu(για Αγγλία), www.careers.unicreditgroup.de(για Γερμανία)

ΓΑΛΛΙΑ
Θέση: Internship Business Developer
Τόπος: Paris, France
Εργοδότης: Aldebaran Robotics
Προϋποθέσεις: φοιτητής σε τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων, εξειδίκευση στον τομέα των πωλήσεων, πολύ καλή αγγλικών και γερμανικών, καλή γνώση γαλλικών
Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού σημειώματος στην ιστοσελίδα: sstahl@aldebaran-robotics.com
Θέση: Webmarketing and emailing Internship
Τόπος: Paris
Ημερομηνία έναρξης: Σεπτέμβριος 2012
Διάρκεια: 3-6 μήνες
Μισθός: 450 ευρώ μηνιαίως και κουπόνια διατροφής
Εργοδότης: GlobalTrade.net
Προϋποθέσεις: φοιτητής με άριστη γνώση αγγλικών, πιθανή γνώση στις διεθνείς επιχειρήσεις και στη βιομηχανία του εμπορίου θα θεωρηθεί ως επιπλέον προσόν
Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού στην ταχυδρομική διεύθυνση: «GlobalTrade.net, Lauren Stephenson, 154 boulevard Haussmann 75009 Paris»
Θέση: Stage Graphiste
Τόπος: Paris
Εργοδότης: Leslivreurs
Προϋποθέσεις: ολοκληρωμένη δευτεροβάθμια τεχνική ή επαγγελματική εκπαίδευση
Αιτήσεις: μέσω της ιστοσελίδας: http://www.studentjob.fr/offre/9034/Stage-Graphiste 
Θέση: Stage Web Editorial
Τόπος: Grenoble, Rhone Alpes
Ημερομηνία έναρξης: Οκτώβριος 2012
Διάρκεια: 3-5 μήνες
Εργοδότης: Abimes Concept
Προϋποθέσεις: σπουδαστής ή φοιτητής σχολής επικοινωνίας, επίπεδο σπουδών αντίστοιχο με Bac+3/4, πολύ καλή γνώση γαλλικών, καλή γνώση αγγλικών
Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: admin@abime-concept.com
Επικοινωνία: τηλ. 0033 476214425
Θέση: Stagiaire commercial
Τόπος: Lyon, Rhone-Alpes
Διάρκεια: 2 μήνες
Εργοδότης: Αpest
Προϋποθέσεις: σπουδές στο μάρκετινγκ (επίπεδο αντίστοιχο με Bac+3/4)
Αιτήσεις: μέσω ιστοσελίδας: http://www.studentjob.fr/offre/7940/Stagiaire-commercial-Lyon 
Θέση: Stage Community Manager
Τόπος: Paris
Ημερομηνία έναρξης: Ιούνιος 2012
Διάρκεια: 8 εβδομάδες
Μισθός: 150 ευρώ μηνιαίως
Εργοδότης: SBCV SAS
Προϋποθέσεις: εκπαίδευση στο εμπόριο, τη δημοσιογραφία ή την επικοινωνία
Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: antoine.bouzanquet@carrieres-juridiques.com
Κωδικός Θέσης: Offre CM
Θέση: Stage Photographe
Τόπος: Ile de France
Μισθός: 600-900 ευρώ μηνιαίως
Εργοδότης: Wimdu
Προϋποθέσεις: φωτογράφος με καλή γνώση γαλλικών
Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: jobs@wimdu.com, με την ένδειξη «stage photographe»
Θέση: Ressources humaines
Τόπος: Lyon
Διάρκεια: 3 μήνες (τουλάχιστον)
Εργοδότης: SAPRA
Προϋποθέσεις: σπουδές γραμματειακής υποστήριξης επιπέδου Bac+2
Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: stagiairesapra@gmail.com
Θέση: Analyste Tresorerie
Τόπος: France - Massy
Εργοδότης: CGGVeritas
Προϋποθέσεις: επίπεδο πτυχίου Bac+4/5, εξειδίκευση στα οικονομικά, τη λογιστική ή την ελεγκτική, καλή γνώση αγγλικών και υπολογιστή
Αιτήσεις: μέσω της ιστοσελίδας: http://tbe.taleo.net/NA8/ats/careers/requisition.jsp?org=CGGVERITAS&cws=1&rid=1308

Σε Ελληνα εργοδότη
Θέση: Wedding Journalism Internship Online
Τόπος: London, England
Διάρκεια: 1-3 μήνες
Εργοδότης: Greek Concierge London
Προϋποθέσεις: προπτυχιακό επίπεδο σπουδών, προθυμία εργασίας ως συντάκτης σε blog εταιρείας διοργάνωσης γάμων
Αιτήσεις: μέσω της ιστοσελίδας: http://www.studentjob.co.uk/vacancy/5697-wedding-journalism-internship-online-luxury-blog-magazine-central-london

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
 

583 εποχικές θέσεις στις κατασκηνώσεις του Υπ. Υγείας


Δεκτή θα κάνει -σύμφωνα με πληροφορίες- η αρμόδια Επιτροπή του ΣτΕ την αίτηση εξαίρεσης 583 εποχικών προσλήψεων του υπουργείου Υγείας που αφορούν την κάλυψη των θερινών αναγκών των Παιδικών Κατασκηνώσεων σε όλη τη χώρα.
Συνεπώς τη δυνατότητα να δουλέψουν στις κατασκηνώσεις του υπουργείου θα έχουν νέοι διαφόρων ειδικοτήτων και εκπαιδευτικών κατηγοριών, κυρίως από ειδικότητες όπως:
Ομαδάρχες (152 θέσεις), Εργάτες γενικών καθηκόντων (127 θέσεις), Εδικοί Συνεργάτες Ψυχαγωγίας - Χειροτέχνες (59 θέσεις), Επιμελητές (31 θέσεις) και Γυμναστές (25 θέσεις). Ακόμη στην προκήρυξη που θα εκδοθεί, σημαντικό αριθμό θέσεων συγκεντρώνουν ακόμα δώδεκα ειδικότητες και, συγκεκριμένα, οι εξής:
  • ΠΕ Ιατρών, 15 θέσεις,
  • ΤΕ Νοσοκόμων, 16 θέσεις,
  • ΔΕ Φυλάκων, 17 θέσεις,
  • ΔΕ Αποθηκαρίων, 15 θέσεις,
  • ΔΕ Μαγείρων, 15 θέσεις,
  • ΔΕ Διαχειριστών, 14 θέσεις,
  • ΔΕ Ειδικών Τεχνιτών, 13 θέσεις,
  • ΔΕ Συντονιστών, 12 θέσεις,
  • ΔΕ Ναυαγοσωστών, 12 θέσεις
  • ΥΕ Βοηθών Διαχειριστών, 14 θέσεις,
  • ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, 14 θέσεις και
  • ΥΕ Βοηθών Μαγείρων, 18 θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθούν δέκα Οδηγοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τέσσερις Τραπεζοκόμοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ


1.465 νέες προσλήψεις στην Αττική

304 θέσεις στην Αθήνα και 245 στον Πειραιά

Σε 1.465 ανέρχονται οι νέες θέσεις εργασίας με πεντάμηνη απασχόληση που ενέκρινε το ΑΣΕΠ στην Περιφερειακή Ενότητα Αττικής. Μετά την άρση της αναστολής επιλογής προσωπικού από το Συμβούλιο της Επικρατείας, η Ανεξάρτητη Αρχή άρχισε μαζικά την έγκριση νέων θέσεων, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες δήμων, δημοτικών επιχειρήσεων και νομικών προσώπων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου.

Οι θέσεις θα καλυφθούν μέσω 14 μη κυβερνητικών οργανώσεων και εταιρειών και αφορούν όλους τους Τομείς της Περιφερειακής Ενότητας και τη στελέχωση 30 φορέων. Εξ αυτών, την πλειονότητα των θέσεων θα καλύψουν οι ακόλουθοι τρεις:
- Δήμος Αθηναίων, 304 θέσεις,
- Δήμος Πειραιώς, 245 θέσεις, και
- Δήμος Παλλήνης, 110 θέσεις.
Από 80 θέσεις αντιστοιχούν στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δυτικής Αθήνας και στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ στον Δήμο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας θα προσληφθούν 76 εποχικοί υπάλληλοι. Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής απέσπασε έγκριση για την κάλυψη 64 θέσεων, ενώ στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης οι προσλήψεις που θα πραγματοποιηθούν είναι 42 και στον Δήμο Καισαριανής 40. Το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παιδιών Δήμου Αθηναίων θα καλύψει 30 θέσεις και το πρώην Κέντρο Βρεφών και νυν Κέντρο Προστασίας Παιδιού «Μητέρα» 19 θέσεις.

Ειδικότητες


Το νέο προσωπικό θα επιλεγεί από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες και θα στελεχώσει 88 ειδικότητες, ωστόσο υψηλότερη ζήτηση υπάρχει σε υποψηφίους υποχρεωτικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν την πλειονότητα των θέσεων είναι οι εξής πέντε:
1.465 νέες προσλήψεις στην Αττική- ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων, 171 θέσεις,
- ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, 128 θέσεις,
- ΔΕ Οδηγών, 100 θέσεις,
- ΔΕ Διοικητικών, 98 θέσεις, και
- ΥΕ Εργατών Πρασίνου, 85 θέσεις.
Αλλες δημοφιλείς ειδικότητες είναι οι ΠΕ ή ΤΕ Διοικητικού, όπου αντιστοιχούν 66 θέσεις και ΔΕ Δενδροκηπουρών, όπου θα καλυφθούν 62 θέσεις. Θα προσληφθούν επίσης 59 Ελαιοχρωματιστές και 55 Οικοδόμοι κατηγορίας ΔΕ, 50 Εργάτες ΥΕ, 49 Διανομείς Φυλλαδίων, 48 Χειριστές Μηχανημάτων και 45 Υδραυλικοί, επίσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στις ειδικότητες ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού, ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ Νοσηλευτών και ΔΕ Τεχνιτών Πλακών, αντιστοιχούν 43, 42 και 40 θέσεις ανά ειδικότητα.


Κριτήρια αξιολόγησης

Τα κριτήρια αξιολόγησης, βάσει των οποίων θα καθοριστεί η σειρά κατάταξης των υποψηφίων, είναι η ανεργία, η οικογενειακή κατάσταση, το εισόδημα, η αναπηρία και η εντοπιότητα. Συγκεκριμένα, με 25 μόρια πριμοδοτούνται οι νέοι άνεργοι έως 30 ετών, ενώ 20 μόρια λαμβάνουν οι μακροχρόνια άνεργοι (άνω του ενός έτους), 15 οι βραχυχρόνια άνεργοι που δεν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας και δέκα μόρια οι αγρότες, ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ που δεν διαθέτουν ή δεν δικαιούνται επίδομα ανεργίας και έχουν ατομικό εισόδημα έως και 10.500 ευρώ κατά το οικονομικό έτος 2010.

Δεκαπέντε μόρια λαμβάνουν οι γονείς μονογονεϊκής οικογένειας και οκτώ μόρια οι έγγαμοι. Οκτώ μόρια δίνονται και στις περιπτώσεις ανεργίας αμφότερων των συζύγων. Για τα προστατευόμενα μέλη παρέχονται επιπλέον πέντε μόρια ανά προστατευόμενο μέλος.
Για τα άτομα με εισόδημα έως 6.900 ευρώ ο αριθμός των μορίων είναι 15. Στα εισοδήματα από 6.900 έως 12.000 αντιστοιχούν 10 μόρια και οι υποψήφιοι που διαθέτουν από 12.000 έως 16.000 και από 16.000 έως 22.000 ευρώ πριμοδοτούνται με οκτώ και έξι μόρια αντίστοιχα. Επιπλέον, τα άτομα με αναπηρία από 50% και άνω και 35% έως 50% λαμβάνουν οκτώ και έξι μόρια, αντίστοιχα, ενώ οι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών στις οποίες υλοποιείται το πρόγραμμα αποκομίζουν 10 μόρια.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ


ΝΕΕΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ (ΚΜΟΠ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΔΕ Δενδροκηπουρων16
ΔΕ Ηλεκτρολόγων6
ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων Γ΄ Κατηγορίας4
ΔΕ Ελαιοχρωματιστών4
ΔΕ Οικοδομών6
ΔΕ Μαραγκών4
ΔΕ Σιδηράδων4
ΔΕ Υδραυλικών3
ΠΕ ή ΔΕ Θεατρολόγων2
ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Ηχοληπτών1
ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Μουσικών5
ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών4
ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων41
ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΥΕ Φυλάκων2
ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων2
ΔΕ Ελαιοχρωματιστών2
ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων6
ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Νοσηλευτών6
«ΕΣΤΙΑ» ΚΕΝΤΡΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ
ΔΕ Ελαιοχρωματιστών2
ΔΕ Οικοδομών1
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ Γενικών Καθηκόντων2
ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Νοσηλευτών1
ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων14
ΠΕ Γυμναστών3
ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ (ΚΜΟΠ) ΝΟΤ. ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΕ Κοινωνικών Φροντιστών10
ΔΕ Παιδαγωγών8
ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Νοσηλευτών2
ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» ΑΛΙΜΟΥ
ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων1
ΔΕ Μαγείρων2
ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων8
SOCIALAXON. EU ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
ΔΕ Αποθηκαρίων2
ΔΕ Διοικητικού Προσωπικού3
ΠΕ Αρχαιολόγων1
ΠΕ Γυμναστών2
ΠΕ/ΤΕ Διοικητικού1
ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών1
ΠΕ/ΤΕ Οικονομολόγων1
ΠΕ/ΤΕ Πληροφορικής1
ΠΕ/ΤΕ Συμβούλων Επιχειρήσεων1
ΠΕ Ιατρών ή ΠΕ Νοσηλευτών1
ΠΕ Ιστορικών2
ΠΕ Λαογράφων1
ΠΕ Ψυχολόγων1
ΥΕ προσωπικό καθαρισμού2
ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
ΔΕ Οδηγών3
ΔΕ Ελαιοχρωματιστών2
ΔΕ Οικοδόμων8
ΔΕ Ηλεκτρολόγων2
ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΔΕ Ελαιοχρωματιστών2
ΔΕ Ξυλουργών1
ΔΕ Οδηγών5
ΔΕ Οικοδόμων5
ΔΕ Τεχνιτών Σιδεράδων2
ΠΕ Γυμναστών2
ΠΕ/ΔΕ Ζωγράφων1
ΠΕ/ΔΕ Θεατρολόγων1
ΠΕ/ΔΕ Χοροδιδασκάλων1
ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Νοσηλευτών2
ΤΕ / ΔΕ Βρεφονηπιοκόμων2
ΥΕ Εργατών14
ΥΕ Οικιακών Βοηθών1
ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΔΕ Ελαιοχρωματιστών1
ΔΕ Ξυλουργών1
ΔΕ Οικοδόμων4
ΔΕ Φυλάκων8
ΠΕ Γυμναστών1
ΠΕ Γυμναστών Ιστιοπλοΐας1
ΠΕ Γυμναστών Κολύμβησης1
ΠΕ Γυμναστών Ποδοσφαίρου1
ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Τεχνικών Ηχου2
ΥΕ Εργατών7
ΑΘΗΝΑ ΑΜΚΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΕ Διοικητικών Υπαλλήλων1
ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Νοσηλευτών23
ΠΕ/ΤΕ Διαιτολόγων / Διατροφολόγων3
ΠΕ/ΤΕ Διοικητικών Υπαλλήλων2
ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών6
ΠΕ Ψυχολόγων9
ΤΕ Επισκεπτών Υγείας9
ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού7
ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΟΡ. ΤΟΜΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΔΕ Διοικητικώνοί8
ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών3
ΠΕ/ΤΕ Πληροφορικής1
ΠΕ Κοινωνιολόγων1
ΠΕ Ψυχολόγων1
ΥΕ Γενικών Καθηκόντων6

ΝΕΕΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΥΕ Εργάτες Γενικών Καθηκόντων151
ΥΕ Εργατών Καθαριότητας108
ΔΕ Οδηγών80
ΔΕ Διοικητικών78
ΥΕ Εργατών Πρασίνου65
ΠΕ/ΤΕ Διοικητικού56
ΔΕ Δενδροκηπουρων52
ΔΕ Ελαιοχρωματιστών49
ΔΕ Οικοδόμων45
ΥΕ Εργατών40
ΔΕ Διανομών Φυλλαδίων39
ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Εργων38
ΔΕ Υδραυλικών35
ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού33
ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Νοσηλευτών32
ΔΕ Τεχνιτών Πλακάδων30
ΥΕ Γενικών Καθηκόντων24
ΔΕ Ηλεκτρολόγων22
ΔΕ Ξυλουργών22
ΔΕ Υποδοχής Επισκεπτών15
ΤΕ / ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων15
ΔΕ Σιδεράδων13
ΔΕ Τεχνιτών Πεζοδρομίων12
ΔΕ Ηλεκτροσυγκολλητών10
ΥΕ Φυλάκων10
ΔΕ Κηπουρών9
ΠΕ/ΤΕ Τοπογράφων9
ΔΕ Κοινωνικών Επιμελητών8
ΥΕ Καθαριστριών8
ΥΕ Τραυματιοφορέων8
ΠΕ/ΤΕ Δημοσίων Σχέσεων & Επικ/νίας7
ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών7
ΥΕ Εργατών Οδοποιίας7
ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Τουριστικών Επαγγελμάτων6
ΠΕ Παιδαγωγών6
ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου5
ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών5
ΔΕ Μαγείρων5
ΔΕ Μαραγκών5
ΠΕ/ΔΕ Δασκάλων Παραδ. Χορών5
ΠΕ/ΔΕ Εικαστικών5
ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών5
ΥΕ Εργατοτεχνιτών5
ΥΕ Τεχνιτών Μονώσεων5
ΥΕ Τεχνιτών Στέγης5
ΔΕ Δασοφυλάκων4
ΔΕ Κοινωνικών Φροντιστών4
ΠΕ/ΤΕ Βιβλιοθηκονόμων4
ΠΕ/ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών4
ΠΕ Περιβαλλοντολόγων4
ΠΕ Φιλολόγων4
ΠΕ Ψυχολόγων4
ΥΕ Πλυντών4
ΔΕ Πληροφορικής3
ΠΕ/ΔΕ Δασκάλων Θεάτρου3
ΠΕ/ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών3
ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων2
ΔΕ Κομμωτικής2
ΠΕ/ΤΕ Γεωπόνων2
ΠΕ Γυμναστών2
ΠΕ Ιστορικών - Αρχαιολόγων2
ΠΕ Κοινωνιολόγων2
ΠΕ Φυσικών2
ΤΕ / ΔΕ Γραφικών Τεχνών2
ΤΕ / ΔΕ Φωτογραφίας2
ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων2
ΤΕ Εργοθεραπευτων2
ΥΕ Τραπεζοκόμων2
ΔΕ Αλουμινάδων1
ΔΕ Μηχανικών Αυτοκινήτων1
ΔΕ Προσωπικού Ασφαλείας1
ΔΕ Σοβατζήδων1
ΔΕ Τεχνικών Η/Υ1
ΔΕ Ψυκτικών1
ΠΕ/ΔΕ Χοροδιδασκάλων1
ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Ζωικής Παραγωγής1
ΠΕ/ΤΕ Δασολόγων / Δασοπόνων1
ΠΕ/ΤΕ Λογοθεραπευτών1
ΠΕ/ΤΕ Πληροφορικής1
ΠΕ Νηπιαγωγών1
ΠΕ Παιδοψυχολόγων1
ΠΕ Φυσικής Αγωγής1
ΠΕ Φυσικής Αγωγής ΑΜΕΑ1
ΤΕ / ΔΕ Εργοδηγών Γεωπονίας1
ΤΕ / ΔΕ Εργοδηγών Δομικών Εργων1
ΤΕ / ΔΕ Μουσικής Τεχνολογίας1
ΤΕ / ΔΕ Συντηρητών Γεωργ. Μηχανημάτων1
ΥΕ Εποπτών Φυλάκων1


ΚΥΠΡΟΣ: Καλοκαιρινές προσλήψεις σε τουριστικές επιχειρήσεις

Θέσεις για μάγειρες, σερβιτόρους και στελέχη ξενοδοχειακής διοίκησης

Ο ερχομός του Ιουνίου σήμανε και την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου για τις τουριστικές επιχειρήσεις της Κύπρου, οι οποίες πρόκειται να προβούν στην πρόσληψη προσωπικού, ώστε να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες τους.


Καλοκαιρινές προσλήψεις σε τουριστικές επιχειρήσεις
Το «Εθνος-Εργασία» παρουσιάζει αυτήν την εβδομάδα θέσεις στον τομέα ξενοδοχειακής διοίκησης, θέσεις μαγείρων, καθώς και θέσεις εξυπηρέτησης πελατών σε εστιατόρια και μπαρ παραθαλάσσιων κυρίως περιοχών του νησιού της Αφροδίτης.

Θέση: Reservations Officer
Τόπος: Λεμεσός
Προϋποθέσεις: πολύ καλή γνώση αγγλικών

Αιτήσεις: αποστολή βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: info@jobscyprus.com

Επικοινωνία: τηλ. 00357 22269530

Θέση: Guest Relations Officer
Τόπος: Πάφος
Προϋποθέσεις: δίπλωμα στην ξενοδοχειακή διοίκηση ή σε παρεμφερές αντικείμενο, τουλάχιστον 4-5 χρόνια εργασιακής πείρας σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, άριστη γνώση αγγλικών

Αιτήσεις: αποστολή βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: info@jobscyprus.com

Επικοινωνία: τηλ. 00357 22269530

Θέση: Μάγειρας
Τόπος: Λεμεσός
Εργοδότης: Akteon Restaurant

Προϋποθέσεις: εμπειρία τουλάχιστον πέντε χρόνων και άνω στον τομέα αυτόν (πρέπει να έχει συστατική επιστολή από την τελευταία εργασία), να γνωρίζει την ελληνική και διεθνή κουζίνα, με ειδικότητα στον τομέα της ψαροταβέρνας.


Αιτήσεις: μέχρι 15/6/2012, αποστολή βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση:akteon@akteonrestaurant.com
Επικοινωνία: κ. Αλέξης Αλεξάνδρου
Ιστοσελίδα: http://www.akteonrestaurant.com 

Θέση: Σερβιτόρα (2 θέσεις)
Τόπος: Λεμεσός
Εργοδότης: Akteon Restaurant

Προϋποθέσεις: απαιτούμενη ηλικία από 18-25 χρόνων, εμπειρία τουλάχιστον 2 χρόνια στον τομέα των εστιατορίων, γνώση αγγλικών

Αιτήσεις: μέχρι 15/6/2012, αποστολή βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση:akteon@akteonrestaurant.com
Επικοινωνία: κ. Αλέξης Αλεξάνδρου
Ιστοσελίδα: http://www.akteonrestaurant.com

Θέση: Μάγειρας Ινδικής Κουζίνας (6 θέσεις)
Τόπος: Πάφος
Μισθός: 1.500 ευρώ μηνιαίως
Προϋποθέσεις: σχετική εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον πέντε ετών

Αιτήσεις: επικοινωνία με τον εργοδότη στο τηλέφωνο: 00357 26964083/99562510

Θέση: Μάγειρας Α' Ιαπωνικής Κουζίνας
Τόπος: Λεμεσός
Μισθός: 1.446 ευρώ μηνιαίως
Προϋποθέσεις: να μαγειρεύει ιαπωνικά φαγητά-σούσι

Αιτήσεις: επικοινωνία με τον εργοδότη στο τηλ. 00357 99978863

Θέση: Μάγειρας
Τόπος: Λευκωσία
Μισθός: 1.200-1.500 ευρώ μηνιαίως
Προϋποθέσεις: γνώση κυπριακής και ευρωπαϊκής κουζίνας, εργασιακή πείρα μέχρι δύο έτη

Αιτήσεις: επικοινωνία με τον εργοδότη στο τηλέφωνο: 00357 99768790

Θέση: Σερβιτόρος-α (6 θέσεις)
Τόπος: Αμμόχωστος
Εργοδότης: Rocky Mountains Marketing Ltd
Προϋποθέσεις: εμπειρία σχετική με τη θέση, καλή γνώση αγγλικών

Αιτήσεις: μέχρι 11/6/2012, επικοινωνία με τον εργοδότη στο τηλέφωνο: 00357 23819181

Θέση: Bartender/Barmaid
Μισθός: 1.167 ευρώ μηνιαίως
Εργοδότης: Fandira Land Developers Ltd
Προϋποθέσεις: εργασιακή εμπειρία έως δύο έτη, γνώση αγγλικών

Αιτήσεις: τηλεφωνική επικοινωνία με τον εργοδότη

Επικοινωνία: τηλ. 00357 96547548
Εθνική αναφορά Eures: 137191



2 θέσεις Bartender
Τόπος: Λευκωσία

Μισθός: 900-986 ευρώ μηνιαίως
Προϋποθέσεις: συναφής με τη θέση εργασιακή πείρα, τουλάχιστον δύο ετών, καλή γνώση αγγλικών

Αιτήσεις: αποστολή επιστολής και βιογραφικού στην ηλ. διεύθυνση: sappiou@dl.mlsi.gov.cy

Επικοινωνία: τηλ. 00357 22 403000
Εθνική αναφορά Eures: 138123


Eκτακτοι ιατροί, νοσηλευτές και φαρμακοποιός
Ιατρούς, νοσηλευτές και έναν φαρμακοποιό προτίθεται να προσλάβει το υπουργείο Υγείας της Κύπρου για την κάλυψη αναγκών που πιθανόν να προκύψουν το προσεχές διάστημα στις υπηρεσίες δημόσιας υγείας της Μεγαλονήσου. υγκεκριμένα, προκηρύσσονται τρεις θέσεις νοσηλευτικών λειτουργών Α5-2ης βαθμίδας (οι δύο θέσεις είναι στον γενικό νοσηλευτικό κλάδο και η άλλη στον κλάδο ψυχικής υγείας), δύο θέσεις ιατρικών λειτουργών 1ης Τάξης, 4η βαθμίδας και Α13 (η μία θέση αφορά διάφορες ειδικότητες και η άλλη στην ψυχιατρική ή την παιδοψυχιατρική) και έναν φαρμακοποιό. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις των νοσηλευτών πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι νοσηλευτικής γενικής ή ψυχιατρικής νοσηλευτικής αντιστοίχως βάσει των περί Νοσηλευτικής και Μαιευτικής Νόμων 1988-2012. Επιπλέον, πρέπει να έχουν καλή γνώση αγγλικών, γαλλικών ή γερμανικών. Οι νοσηλευτές ψυχιατρικής νοσηλευτικής πρέπει απαραιτήτως να γνωρίζουν καλά αγγλικά.

Oσον αφορά τις θέσεις ιατρικών λειτουργών, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου και να μιλούν καλά αγγλικά, γαλλικά ή γερμανικά. Τέλος, ο φαρμακοποιός που θα επιλεγεί για τη θέση πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο αντίστοιχο μητρώο και να γνωρίζει καλά αγγλικά. Η απασχόληση του έκτακτου προσωπικού που θα προσληφθεί, θα είναι για χρονική περίοδο έξι μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης για έξι ακόμα μήνες. Η υποβολή των αιτήσεων για όλες τις θέσεις θα διαρκέσει έως τις 15 Ιουνίου και οι αιτούντες καλούνται να τις αποστέλλουν με συστημένη επιστολή στο Υπουργείο Υγείας «Γιώρκειο, Προδρόμου 1 και Χείλωνος 17, Aγιος Ανδρέας, 1448 Λευκωσία». Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής στα αντίστοιχα μητρώα των θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας: www.moh.gov.cy, ενώ για πληροφορίες ειδικά για τις προκηρυσσόμενες θέσεις μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 00357 22605450 (νοσηλευτές) και 00357 22605403 (ιατροί και φαρμακοποιός).

Σερβιτόροι σε εστιατόριo-μπαρ στη Λεμεσό
To εστιατόριο-μπαρ «Perry's» στην παραλία της Λεμεσού αναζητά να προσλάβει σερβιτόρους-ες και προσωπικό που θα εργαστεί εντός του μπαρ.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις, οι οποίοι πρέπει να έχουν σχετική εργασιακή εμπειρία και να μιλούν καλά αγγλικά, μπορούν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους στην ηλ. διεύθυνση:perrys@spidernet.com.cyή τηλεφωνικώς, στους αριθμούς: 00357 25 222446, 99645341, μέχρι τις 25 Ιουνίου.


Πηγή:http://www.alfavita.gr